2011. július 27., szerda

Köves József: Bölcsek nemes ajándéka - Jelenlegi ára: 2 380 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Bölcsek nemes ajándékaA könyv listaára: 2900 Ft. Leírás:
Kinyitjuk a könyvet, a lapok üresek. Magunk írjuk a szavakat. A könyv címe Lehetőség, és az első fejezet Újév. Minden napra egy gondolat ez lehetne a kiadvány mottója. A kis könyvecske lényege, hogy gazdája, minden nap felütve egy, az adott napra szóló bölcseletet találhat. Mindenki megtudhatja, hogy milyen bölcsesség ajánlható számára például a születésnapján, házassági évfordulóján, vagy éppen amikor kedve van megnézni. Magyarnak lenni: kollektív neurózis. A babona a gyenge lelkek vallása. A gyógyszereket nem bevenni, hanem eladni kell. Az a nagy ember, akinek van hatalma, de nem él vissza vele. A fajgyűlölet a szegények sznobériája. Az adófizetés elkerülése az egyetlen olyan szellemi tevékenység, amely némi hasznos hoz. A matematikában az ember a dolgokat nem megérti, hanem megszokja. Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel. Vajon kitől származnak ezek a bölcsességek? A könyvből megtudható. Az idézetek gazdag válogatást adnak ismertebb és kevésbé ismert bölcseletekből, híres írók, politikusok, gondolkodók, képzőművészek, felfedezők, történetírók szellemi hagyatékából, vagy éppen a Bibliából. A kis könyvecskét az idézett személyek névmutatója zárja. ISBN: 978-963-9887-20-6A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 380 Ft

Az aukció vége: 2011-07-29 01:40
. Köves József: Bölcsek nemes ajándéka - Jelenlegi ára: 2 380 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése