2011. november 25., péntek

Kalifornia királya - Michael Douglas - új DVD - Jelenlegi ára: 1 499 Ft

Eredeti, új, bontatlan DVD.
Személyes átvétel Budapesten. Postázás ajánlott levélként 400 Ft (több DVD vásárlása esetén is csak 400 Ft), postázás sima levélként – a vevő felelősségére – 200 Ft.
Kalifornia királya
Eredeti cím: King of California
Gyártó ország: USA, Mexikó
Műfaj: vígjáték
Rendezte: Mike Cahill
Főszereplők: Michael Douglas, Evan Rachel Wood
Tartalom: Tizenhat évesen Mirandának (Evan Rachel Wood) már bőven kijutott minden jóból. Az anyja elhagyta, majd kimaradt az iskolából, és azóta maga gondoskodik a betevőről: egy McDonald’ s étteremben dolgozik. Charlie, az apja (Michael Douglas) egy elmegyógyintézet lakója. Mikor apját végül kiengedik, a helyzet csak fokozódik. Charlie ugyanis meg van róla győződve, hogy környékükön kell Juan Florismarte Garces atya rég elásott kincsét keresnie. Szüksége van lányára, aki bár vonakodik, segíteni szeretne apjának.
Játékidő: 96 perc
Hang: magyar 5. 1 DD, angol 2. 0 DD
Felirat: magyar
Képformátum: 16: 9 (1, 85: 1)
Több DVD egyidejű vásárlása esetén spórolhat a postaköltségen. Tekintse meg a többi DVD aukciómat! Kattintson ide!
Sikeres árverés után a nyertesnek (vevőnek) 10 napon belül át kell vennie a terméket, vagy át kell utalnia a vételárat és a postaköltséget a számlámra. Kérem, csak az licitáljon, aki ezt elfogadja!
Figyelem! Sikeres licit esetén a Vatera két automatikus értesítő e-mailt küld. A második, "Vatera vásárlás részletei… " című levélben olvashat az átvételi lehetőségekről. Kérem, vásárlás után olvassa el figyelmesen ezt az értesítőt is!



Jelenlegi ára: 1 499 Ft

Az aukció vége: 2011-12-13 02:42
. Kalifornia királya - Michael Douglas - új DVD - Jelenlegi ára: 1 499 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése